“Con las alas del alma”, amb el duo Mónica i Rafa cantan

Ja sabeu que aquest any el XIIIè Concert Benèfic de Santa Llúcia és especial perquè celebrem el nostre 20è aniversari. I que durarà més perquè són diversos els músics i intèrprets que hi participen tot regalant-nos la seva música. Tots ells han estat molt generosos posant il·lusió, esforç, temps i professionalitat. Ja ho han fet Joan Dausà, el Trio Sonart i en queden d’altres per a les properes setmanes. Avui us convidem a escoltar la peça que ens ofereixen el duo Mónica y Rafa cantan. El podeu escoltar aquí

El Concert, tot i ser virtual, manté el caire benèfic de sempre. Per això, si voleu, podeu contribuir pagant una entrada simbòlica fent una transferència al compte d’Ajudantajudar: CaixaBank ES38 2100 3317 1922 0012 0293.

MOLTES GRÀCIES MÓNICA I RAFA perquè, tot i estar un a Suïssa i l’altra a Barcelona, heu fet possible aquesta bonica interpretació!!!

I GRÀCIES també a tots vosaltres que ens seguiu i ajudeu!