GRÀCIES!

Gràcies a totes les persones que dimecres passat ens vau acompanyar al tradicional Concert de Santa Llúcia i, d’una manera especial, al Duo Syncopa, amb la Mª Teresa Vert i en Daniel Garcia, per la seva música i el seu art. També a l’empresa CBRE, que els darrers anys ens ha cedit un bell espai a Alta Diagonal per celebrar-hi les nostres activitats benèfiques. També a tots els qui us heu anat fent presents, d’altres maneres, en aquest darrer acte públic de la Fundació.

Si hem pogut fer la nostra feina al llarg de gairebé 25 anys ha estat, sens dubte, pel suport de tantes persones que heu confiat en nosaltres: donants i col·laboradors, responsables dels projectes sobre el terreny i voluntaris. Ha estat una feina d’equip que ens ha regalat crear nous vincles personals, descobrir la força de la solidaritat i créixer com a persones. Vam començar aquest camí amb les mans buides però disposades a fer-ho tot per donar-ho tot. I l’abril de 2024, quan arribem al darrer tram del trajecte, les obrirem plenes de noms i rostres que guardarem sempre al nostre cor. Fins aleshores, seguirem a la vostra disposició.

Aprofitem aquestes ratlles per desitjar-vos unes Bones Festes de Nadal!