L’enfortiment educatiu ha estat el gran repte de la Fundació Zua des que va començar ara fa més de 20 anys. La seva feina per rescatar infants del carrer i empoderar les seves mares al barri de Las Palmitas a la localitat de Paio Bonito (Bogotà, Colòmbia), ha anat donant fruit al llarg d’aquestes dues dècades. La població d’aquest sector marginal no comptava amb gaire oferta estatal educativa, i és aquí on Zua inicia la seva missió d’acompanyament a les famílies desestructurades i empobrides.

Avui, amb satisfacció i orgull, ja compten amb molts joves llicenciats i fins i tot, alguns amb feina. Així mateix, han aconseguit empoderar diverses mares perquè duguin a terme els seus estudis de preuniversitari i universitari.

Podeu llegir algunes d’aquestes fites assolides en aquest últim Boletín de noticias de Zua

Enhorabona a tots, voluntaris, educadors, professorat i alumnat!