Sabeu per què aquest any serà ESPECIAL el nostre Concert? Doncs perquè serà l’ultim acte públic de la Fundació ajudantajudar. Per això ens alegrarà molt poder-t’hi veure, per saludar-te personalment i agrair tot el suport que hem rebut de tots vosaltres al llarg de 23 anys de vida de l’entitat.
Les dificultats econòmiques viscudes els darrers anys i després d’haver intentat tirar endavant diverses iniciatives per assegurar-ne la viabilitat i continuïtat sense un resultat positiu, ens ha dut a prendre la decisió de tancar la Fundació l’abril de l’any que ve.
Malgrat tot, estem contens de tot el que hem pogut realitzar des del 2001 i fins a dia d’avui: hem ajudat prop de 260 projectes d’arreu del món i de casa nostra, el que ha significat beneficiar més de 700.000 persones.
Hem actuat sempre amb transparència envers l’administració i hem respectat sempre la voluntat dels donants pel que fa al destí de les seves ajudes.
Així que, si pots, t’esperem el proper dimecres 13 de desembre per donar-ne GRÀCIES tots junts!