Lisanku Nepal16

Dones transportant pedres

El proper mes d’abril farà un any del terrible terratrèmol que va sacsejar el Nepal, especialment la zona de la Vall de Katmandú. Des d’Ajudantajudar, i fruit de la nostra tasca de mediació, vam connectar amb Jijo John, un dels religiosos salesians que treballen a la zona, per fer-los arribar una ajuda de Caritas Barcelona. Aquest terratrèmol va deixar sense aigua potable moltes poblacions. Aquest va ser, doncs, un dels primers objectius a assolir. Jijo John ens va parlar d’un dels pobles afectats, Lisankhu (districte de Sindupalchowk) format per unes 60 famílies. Una part de l’ajuda de Caritas s’ha destinat a la construcció d’un tanc d’aigua potable amb capacitat de 10.000 litres que subministrarà aigua a prop d’unes 300 persones. Aquestes imatges mostren la col·laboració dels habitants de Lisankhu en la preparació de la zona on s’ubicarà el tanc.

Lisanku Nepal5

Preparant el terreny

Lisanku Nepal12