Dissabte 11 de juny, vam celebrar el 6è Concert benèfic de Primavera a les instal·lacions d’Alta Diagonal. Vam comptar amb la presència del músic paraguaià Rubén Darío González que ens va fer gaudir de la música de la seva arpa. Va oferir un programa que incloïa peces de compositors paraguaians per, després, interpretar boleros i temes d’altres països d’Amèrica Llatina com Alfonsina y el mar  i concloure amb músiques d’arreu del món. Com expressava ell mateix “he volgut fer un programa seguint el meu propi itinerari vital com a músic. Començant per la meva terra i, de mica en mica, eixamplant més el meu horitzó”.

En aquest enllaç podeu fer un tast del que vam viure: concert arpa

Els beneficis del Concert es destinaran a un projecte d’ajuda humanitària a víctimes de la guerra d’Ucraïna sobre el terreny.

GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE VAU ASSISTIR AL CONCERT I ALS QUI VAU COL·LABORAR AMB UNA FILA ZERO!

I com no, el nostre profund agraïment a Rubén Darío per la seva col·laboració desinteressada .