Amb la participació de la coral Sedeta Gospel Singers i la cançó (fes clic al títol per escoltar-la) Every time I feel the Spirit, gravada en ple confinament, tanquem la celebració del nostre 20è aniversari en el marc de l’edició especial del Concert benèfic de Santa Llúcia. La pandèmia del Covid ens va obligar a trobar una alternativa a la celebració no presencial d’aquesta activitat i la vam trobar fent petites entregues musicals a través de les nostres xarxes socials i des d’aquí mateix.

Des de desembre passat i fins aquest mes de maig, us hem ofert diverses peces musicals que ens han regalat músics, cantants i intèrprets que al llarg d’aquests 20 anys han col·laborat amb nosaltres o bé que s’han volgut afegir a la iniciativa: Joan Dausà, Trio SonArt, Mónica y Rafa cantan, Coral DaCapo, Yoko Suzuki, Lourdes Bartrolí, CosmicLala & Fran Echavarria i Sedeta Gospel Singers. A totes aquestes persones que ens han dedicat desinteressadament una peça instrumental o bé una cançó, el nostre profund agraïment per la seva generositat, perquè han fet possible, no només poder celebrar el Concert sinó també convidar-vos a ajudar a la Fundació.

Així, doncs, un GRÀCIES en majúscules als qui han actuat i també als qui ens ajudeu amb la vostra generositat!!!

Si voleu fer un donatiu, aquest és el nostre compte de CaixaBank ES38 2100 3317 1922 0012 0293

Desitgem que més endavant les circumstàncies ens permetin celebrar en directe les nostres activitats i poder comptar amb la vostra presència.