Memòria d’Activitats 2019

Usted esta aqui: Inicio → Activitats → Noticies → Memòria d’Activitats 2019
Memòria d’Activitats 2019
Ago 5, 2020

Hem acabat un curs estrany immersos en la incertesa que ha provocat la Covid19 però també veient la capacitat humana d’adaptar-nos a les circumstàncies que han marcat el nostre món. Tots hem procurat tirar endavant les nostres tasques en la mesura que hem pogut. Desitjàvem poder festejar amb vosaltres el 20è aniversari d’Ajudantajudar. De moment no ha estat possible però esperem que amb la lectura de la Memòria d’Activitats 2019 que us presentem us arribi el nostre agraïment pel suport que, des de sempre, ens heu ofert.  Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu!

Memòria2019

Deixi un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *