El passat 29 de setembre, ens va deixar Felicitas Cembranos, una missionera amb qui col·laboràvem des de l’any 2007 donant suport a la tasca que duia a terme al centre V.T.A. i que va fundar el 1997. Una tasca que consistia a acollir i acompanyar nenes i adolescents que trobava pels carrers de Kinshasa (Rep. D. del Congo). Va lliurar la seva vida perquè poguessin recuperar la dignitat com a persones i com a dones. I perquè tinguessin futur a través de l’eduació i la formació professional.

Amb la Germana Felicitas havíem establert una bonica amistat que, tot i la distància, manteníem i alimentàvem a través del correu, el telèfon o amb les seves visites periòdiques a Barcelona. La darrera va ser el juliol de l’any passat. Les seves converses eren tan riques d’ensenyaments i de vida, que sempre preníem apunts perquè no es perdessin. Ara, com un petit homenatge i agraïment per la seva vida, us compartim l’últim d’aquests escrits.

pdfVisita Gna Felicitas