“Que Déu us beneeixi! Que Déu us beneeixi! Gràcies!” Amb aquestes exclamacions plenes d’alegria i enmig de danses, es va celebrar a Kithunthi la inauguració del pou d’aigua potable tadansa-inauguracion esperat per la població. Des de Barcelona hi van assistir Regina Mbithi, filla de Kithunthi, i Ester Serrallonga, voluntària d’Ajudantajudar.

 

Les obres, finalitzades a primers de juliol, han facilitat la vida de la gent. Ara, sense sortir  de la població, ja disposen d’aigua potable. Amb una petita i simbòlica aportació de les famílies quan van a buscar aigua, es mantindran les instal·lacions del pou (el tanc, la caseta dispensadora de l’aigua, la bomba elèctrica i la perforació).

Les obres han estat possible gràcies a la Fundació Isolana, els Treballadors Públics Solidaris de l’Hospitalet de Ll. i a diversos donants particulars a través d’Ajudantajudar.