Sí, des d’aquí volem donar les GRÀCIES a les persones i institucions (Isolana Fundació, RACC, “la Caixa”, Institución Josefa Maresch, Fundación Cottet Mor) que amb la seva generositat han donat una bona empenta econòmica a alguns dels nostres projectes: ajuda en domicili a persones ancianes soles i amb escassos recursos al barri de Ciutat Vella de Barcelona; la construcció d’un pou d’aigua potable a Kithunthi (Kenia); acollida i acompanyament d’un petit grup de nens orfes i malalts a la Casa de cuidados Azalea a Sishuan,(China); suport terapèutic i educatiu a Lidia María, una nena discapacitada de La Cuchilla (Rep. Dominicana).

Si bé aquestes ajudes signifiquen molt per a aquests projectes, alguns encara necessiten suport per poder-los donar per acomplerts, com és el cas de la construcció del pou a Kithunthi o seguir acompanyant els infants de la Casa de cuidados Azalea. Per cert, si voleu ajudar-los fent Teaming (1€ al mes), ho podeu fer a través d’aquest link

Així, doncs, qualsevol ajuda serà ben rebuda!