Amb més de 10 anys de treball generant futur per a molts infants, joves i mares cap de família que viuen en situació de precarietat, Moisés Pedraza, promotor i ànima de la Fundación Zuá (Bogotá, Colòmbia), ens felicita el nou any amb aquestes encoratjadores notícies:

En primer lloc, us volem compartir, i a través vostre a les persones que creuen en el que fem i ens donen suport, que dels 70 nois que ajudem, només 3 han perdut el curs. En anys anteriors això passava a no menys de 15 (aquí a Colòmbia hi ha un sistema d’avaluació que fa que els nois amb un rendiment acadèmic molt baix hagin de repetir el curs fins que assoleixin el nivell esperat, així que aquest any hem aconseguit una fita molt alta, gràcies als esforços de tot l’equip de treball que va dedicar totes les seves energies a assolit aquest objectiu.

D’altra banda, referent als 10 universitaris, 2 han finalitzat amb èxit les respectives carreres, i dels 8 restants 6 van acabar amb un promig de 4 sobre 5 en les seves qualificacions de les assignatures del segon semestre de l’any. Els altres dos, amb una mitjana de 3,7. Tots estan molt contents tant amb les seves carreres com amb les  universitats. Això ens demostra el grau de compromís i d’aprofitament del suport que reben de la Fundació. Aquest punt dels universitaris és crític, ja que ells, d’una banda i com a contraprestació a l’ajuda que reben de la Fundació, fan de professors dels infants que comencen  el procés, i de l’altra un exemple per als infants per tal que s’animin a somiar amb canviar la seva realitat de mals estudiants i vegin molt de prop la possibilitat d’anar a la universitat.

Per la seva banda, algunes de les mares han continuat estudiant, i dues fa ben poc que han acabat secundària gràcies al suport de la Fundació i han estat contractades per empreses grans, la qual cosa demostra a la resta de mares que estudiar sí paga la pena, i les motiva a fer el mateix.

Aquestes petites victòries són possibles gràcies a l’ajuda que rebem, per això sentim les persones que ens ajuden a través d’Ajudantajudar, com a part del nostre equip, ja que és gràcies a les seves aportacions que nosaltres aquí podem treballar. Per aquest motiu i amb molta alegria us compartim aquestes que, per a nosaltres, són  grans conquestes perquè ens mostren camins, ens animen i ens impulsen a comprometre’ns cada dia més a servir amb més amor i amb més dedicació.